Skip to content Skip to footer
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

ΛΗΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ “ΖΩΓΡΑΦΗΓΗΣΗ”

10 Οκτωβρίου @ 7:00 μμ - 8:00 μμ

ΛΗΔΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ “ΖΩΓΡΑΦΗΓΗΣΗ”

Πώς θα βρεθεί μια καρδιά που χάθηκε; Ο Πέτρος και η παρέα του θα κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι για να την βρουν αψηφώντας κάθε κίνδυνο!

10/10/24 στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

11/10/24 στις 11:00 σε χωριό του Κιλκίς

Τύπος παράστασης: Αφήγηση με ζωγραφική
Κοινό: Για όλες τις ηλικίες +4
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια” 60’

Η Ζωγραφήγηση είναι μια έμπνευση της Λήδας Βαρβαρούση, συγγραφέα, εικονογράφου και performer artist. Πρόκειται για μια σύνθετη μορφή παραστατικής αφήγησης που συνενώνει πολλές τέχνες, κεντρίζοντας  το σώμα και το μυαλό, ενισχύοντας την έμπνευση και την δημιουργικότητα των θεατών. Επάνω σε ένα χάρτινο τοίχο πολλά μπορούν να συμβούν! Ίσως ζωντανεύουν οι ιστορίες της Λήδας με σχέδια, θεατρικά στοιχεία και σκηνικά αντικείμενα!

Οι Ζωγραφηγήσεις ταξιδεύουν τα τελευταία 23 χρόνια σε όλον τον κόσμο, όπου υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και την τέχνη.

Λήδα Βαρβαρούση.

Συγγραφέας- Εικονογράφος- Performer

Η πρώτη που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε την παραστατική τέχνη των «Ζωγραφηγήσεων» στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρώτο Διεθνές Βραβείο Εικονογράφησης 2006 από το South Εast Europe Children Literature Centre- Sofia Bulgaria, για το βιβλίο της   «Ένα Σκουλήκι με φτερά». Υποψήφια εικονογράφος για το βραβείο Andersen 2016 Έχει συγγράψει πάνω από 20 βιβλία για παιδιά και έχει εικονογραφήσει περί τα 200 βιβλία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι αντιπρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και μέλος του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου ΙΒΒΥ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Οκτωβρίου
Ώρα:
7:00 μμ - 8:00 μμ
Series:
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Δήμος Κιλκίς
Phone
2341352205
Email
info@dhmoskilkis.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώροι Διεξαγωγής