Skip to content Skip to footer
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

IZUMI FUJIWARA ΠΙΚΑΣΟ, ΠΟΡΤΡΕΤΑ

7 Οκτωβρίου @ 7:00 μμ - 8:00 μμ

IZUMI FUJIWARA

ΠΙΚΑΣΟ, ΠΟΡΤΡΕΤΑ !

07/10 στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Τύπος παράστασης Ζωντανές παραστάσεις ζωγραφικής – εργαστήρια,
Κοινό: Κάθε κοινό +6
Γλώσσα: Αγγλικά (Λίγα και πολύ απλά)
Διάρκεια: 60′

Η παράσταση

Η παράσταση αποτελείται από μια ζωντανή παράσταση ζωγραφικής από την Izumi Fujiwara, ακολουθούμενη από ένα εργαστήριο όπου τα παιδιά μπορούν να εφαρμόσουν στην πράξη αυτό που είδαν κατά τη διάρκεια της παράστασης. Η ζωντανή ζωγραφική είναι μια τεχνική που επιτρέπει στους θεατές να δουν τη γέννηση ενός πίνακα ζωγραφικής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η καλλιτέχνης μπροστά στο κοινό, ξεκινώντας από έναν μεγάλο άδειο καμβά, στο ρυθμό της μουσικής και διαλέγοντας με το κοινό θα ολοκληρώσει έναν πίνακα σε περίπου 40 λεπτά, έναν πίνακα που θα μείνει στο θέατρο, στην πόλη, στο φεστιβάλ… και θα χρησιμεύσει ως οδηγός για το επόμενο και ενδεχόμενο εργαστήριο.

Το εργαστήριο διαρκεί μία ώρα. Αφού δουν την παράσταση του ζωγράφου, οι νεαροί μαθητές θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ίδιο έργο. Με τη βοήθεια της ίδιας της ζωγράφου και των γονέων τους, οι ζωγράφοι θα υλοποιήσουν το θέμα που τους έχει ανατεθεί εφαρμόζοντας την τεχνική της ζωντανής ζωγραφικής. Πρόκειται για μια παράσταση που διεγείρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, ώστε το σχέδιο και η ζωγραφική να γίνουν οχήματα έκφρασης των συναισθημάτων του ατόμου με μη τετριμμένο ή συμβατικό τρόπο.

Η καλλιτέχνης

Η Izumi Fujiwara είναι γιαπωνέζα ζωγράφος και εικονογράφος. Γεννήθηκε στο Yamaguchi το 1975. Αποφοίτησε από το τμήμα γραφιστικής στο Tama Art University του Τόκιο. Από το 2005 ζει και εργάζεται στο Μιλάνο. Εκτός από την παρουσίαση των έργων της σε ατομικές εκθέσεις, δημιουργεί εικονογραφήσεις για βιβλία, τοιχογραφίες και θεατρικά σκηνικά. Τέλος, είναι performer και στη σκηνή συνδυάζει την αγάπη της για τη ζωγραφική με το θέατρο.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Οκτωβρίου
Ώρα:
7:00 μμ - 8:00 μμ
Series:
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Δήμος Κιλκίς
Phone
2341352205
Email
info@dhmoskilkis.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο
Καπέτα 17
Κιλκίς, 61100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2341352205