Skip to content Skip to footer
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

AKROKUKU CIRCUS

12 Οκτωβρίου @ 12:45 μμ - 1:15 μμ

AKROKUKU CIRCUS

WHAT’S IN THE BOX!!

12/10 Στην πλατεία

13/10 Στην πλατεία

Τύπος παράστασης: Ακροβατικό τσίρκο. Παράσταση δρόμο
Κοινό: Για όλες τις ηλικίες.
Γλώσσα: Χωρίς λόγια
Διάρκεια: 30 λεπτά

Το έργο 

Ο Benbo και η Νινι είναι δύο καλλιτέχνες τσίρκου που ταξιδεύουν τον κόσμο κουβαλώντας μαζί τους μία μυστήρια βαλίτσα γεμάτη… ακροβατικά κόλπα!  Η βαλίτσα ανοίγει και η παράσταση αρχίζει. Ο Benbo μπορεί να ισορροπήσει οτιδήποτε πάνω στο πρόσωπό του και η Νίνι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα. Όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους εκτελούν εντυπωσιακά ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και σκορπίζουν τρόμο και γέλιο με τις επικίνδυνες ιδέες τους.

Μια διασκεδαστική παράσταση τσίρκου, με γοητευτική και σκανταλιάρικη ενέργεια που καθηλώνει το κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας. Συνδυάζει τεχνικές όπως τα ζογλερικά, κατακόρυφες στηρίξεις, ακροβατικά ζευγάρια και μονόκυκλο.

Acrokuku Bio

Acrokuku είναι μια ομάδα τσίρκου που δημιουργήθηκε το 2022 και αποτελείται από τον Ben Walker και τη Νίνα Σαββίδη. Οι καλλιτέχνες εκπαιδεύτηκαν σε δύο διαφορετικές σχολές τσίρκου στην Αγγλία (Circomedia , Bristol) και την Ισπανία (Carampa, Μαδρίτη). Είναι στο χώρο των τεχνών του τσίρκου πάνω από έκα χρόνια και ειδικεύονται στα ακροβατικά σε ζευγάρι. Οι παραστάσεις τους συνδυάζουν κωμικά και θεατρικά στοιχεία με εντυπωσιακά ακροβατικά και είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Η Acrokuku εδρεύει στο Πήλιο αλλά ταξιδεύει με διαφορα πρότζεκτ και θιάσους σε όλη την Ευρώπη και την Αγγλία.

Επίσης μοιράζονται τις ακροβατικές τους γνώσεις μέσω εργαστηρίων που είναι σχεδιασμένα για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από τον κόσμο των ακροβατικών με μεθοδολογία τσίρκου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Οκτωβρίου
Ώρα:
12:45 μμ - 1:15 μμ
Series:
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Δήμος Κιλκίς
Phone
2341352205
Email
info@dhmoskilkis.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής