Skip to content Skip to footer
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

THE FIFTH WHEEL”ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ”

11 Οκτωβρίου @ 11:00 πμ - 11:45 πμ

THE FIFTH WHEEL

“EXTRAORDINARY VOYAGE” (“ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ”)

11/10 στις 09:00 & 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς για σχολέια

11/10 στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Τύπος παράστασης: Κουκλοθέατρο Μαριονέτες με κοντό μνήμα
Κοινό: Για όλες τις ηλικίες
Γλώσσα: Χωρίς λόγια
Διάρκεια” 45’

Το έργο

Το “Extraordinary Voyage” είναι μια διασκεδαστική παράσταση μαριονέτας, ένα μείγμα μαριονετών, μουσικής και χορού. Η παράσταση απευθύνεται στο οικογενειακό κοινό και απευθύνεται σε κοινό όλων των ηλικιών, σε ενήλικες και παιδιά εξίσου.
Σχεδιασμένο ως ένα ταξίδι γύρω από τον κόσμο, με ένα μεγάλο λευκό πλοίο στη σκηνή, η παράσταση αποτελείται από πολυάριθμα νούμερα μαριονέτας.
Άραβες, Τσιγγάνοι, Μεξικανοί, Ινδιάνοι, Step Dance και Belly Dance, Φλαμένκο και πολλά άλλα – ως τελετάρχης, ο καπετάνιος του πλοίου οδηγεί τους επιβάτες του από τη μια χώρα στην άλλη.
Πρωτότυπη ιδέα, σπάνιο είδος, καλλιτεχνικά και τεχνικά άρτιες μαριονέτες, καλό γούστο και αίσθηση του χιούμορ, σκληρός ρυθμός και συναρπαστική μουσική – αυτή η ελαφριά και αστεία παράσταση θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους θεατές.
Οι παραστάσεις κουκλοθέατρου θεωρούνται γενικά “παιδικά πράγματα”, αλλά το κοινό κλισέ δεν ισχύει στην περίπτωσή μας. Τα παιδιά λατρεύουν την παράσταση, αλλά όποτε δίνουμε παράσταση, εγγυόμαστε 45 λεπτά γέλιου και συγκίνησης στο ενήλικο κοινό μας.
Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημά μας, αλλά προσφέρουμε ένα διαφορετικό είδος ψυχαγωγίας από αυτό που κλασικά παρουσιάζεται ως show-business act.
Για μια θεατρική σκηνή είμαστε επίσης ένα κάπως ιδιόμορφο πράγμα. Και από το πολυεθνικό κοινό μας σε όλο τον κόσμο ακούμε συνεχώς την ίδια ανταπόκριση: “Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο”!

Ο θίασος

Είμαστε ένας ανεξάρτητος θεατρικός θίασος από τη Γερμανία.
Σκηνοθετούμε παραστάσεις για ψυχαγωγικά πάρκα, κρουαζιερόπλοια και φεστιβάλ και δίνουμε παραστάσεις σε όλο τον κόσμο.
Επικεντρωνόμαστε κυρίως σε παραστάσεις στο είδος του κουκλοθέατρου, όπου οι μεγάλες και τεχνικά περίτεχνες μαριονέτες ταιριάζουν απόλυτα με την εκλεπτυσμένη επιλογή μουσικής και τον επαγγελματικό χορό. Εκτός από αυτό, ανεβάζουμε επίσης παραστάσεις για νεανικό κοινό.
Αγαπάμε τα ταξίδια και συνεχίζουμε να περιοδεύουμε σε όλο τον κόσμο – από τη Δυτική Ευρώπη μέχρι την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, την Κορέα, τη Νότια Αμερική και την Αφρική. Το κοινό μας είναι εξωτικά ευέλικτο: έχουμε εμφανιστεί τόσο σε κρουαζιερόπλοια 5 αστέρων όσο και σε μια φυλακή για νεαρούς εγκληματίες στο Μπουένος Άιρες. Οι παραστάσεις γίνονται εξίσου για ενήλικες και παιδιά, οπότε τα φεστιβάλ κουκλοθέατρου συνδυάζονται τέλεια με νυχτερινές παραστάσεις για μικτό κοινό.
Ο κατάλογος των φεστιβάλ μας είναι ατελείωτος: 4 ηπείρους, 38 χώρες και βραβεία για τις καλύτερες μαριονέτες, τους καλύτερους ηθοποιούς.

Καλύτερη Εικαστική Παράσταση και Πρώτα Βραβεία Κοινού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Οκτωβρίου
Ώρα:
11:00 πμ - 11:45 πμ
Series:
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο
Καπέτα 17
Κιλκίς, 61100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2341352205

Διοργανωτής

Δήμος Κιλκίς
Phone
2341352205
Email
info@dhmoskilkis.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής