Skip to content Skip to footer
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

GUILLEM ALBA – Ισπανία “Ma solitude”

23 Σεπ, 2023 @ 7:00 μμ - 8:30 μμ

GUILLEM ALBA (Ισπανία)
“MA SOLITUDE”

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 Συνεδριακό Κέντρο. Τελετή έναρξης
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Πάρκο Κήπος

Διάρκεια: 30 λεπτά
Γλώσσα: Χωρίς λόγια
Για κάθε κοινό από 8 χρονών
Παράσταση κουκλοθέατρου, μιμικής και κλόουν

Το έργο


Η νέα παράσταση του Guillem Alba είναι μια επιστροφή στις ρίζες του: το χαρακτηριστικό οπτικό του σύμπαν. Αυτή τη φορά μέσα από μαριονέτες και κωμωδίες μικρού μεγέθους, και μια συλλογική εμπειρία εγγύτητας γεμάτη συγκίνηση.
Τριάντα λεπτά ενός ταξιδιού από την κωμωδία στην ποιητική, με αφετηρία τα χέρια του. Αυτό το μέρος του σώματος που μας φέρνει πίσω στο απτό, καθημερινό και χειροποίητο και μας επανασυνδέει με την Kοινότητα.
Με δεκαεπτά χρόνια παρουσίας στη θεατρική σκηνή (2006 – 2023) ο Guillem Alba εκπαιδεύτηκε στην κωμωδία και στον κλόουν. Το 2006 ίδρυσε τον θίασο Guillem Alba με τον οποίο έχει ανεβάσει επτά παραστάσεις. Έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία κοινού σε καλλιτεχνικές διοργανώσεις ενώ έχει εργαστεί στο θέατρο, στο ραδιόφωνο και στην ισπανική τηλεόραση.
Έχει εμφανιστεί σε Ισπανία,Γαλλία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Ολλανδία, Σουηδία, Περού, στις νήσους Αζόρες και στην Κίνα.

Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Guillem Albà. Δημιουργία και δραματουργία: Joan Arqué, Sergio Martínez, Guillem Albà. Μουσική: Pep Pascual. Βοηθός σκηνοθέτη: Sergio Martínez. Σύμβουλος χειρισμού: Zero En Conducta. Εξωτερική ματιά: Carla Tovías. Κατασκευή: L’Estaquirot Teatre και Alfred Casas. Κοστούμια: Nídia Tusal. Τεχνικός διευθυντής: Oriol Ibáñez. Βοηθός παραγωγής: Anna Castañé. Διευθυντής παραγωγής και διαχείρισης: Blai Rodríguez. Εθνική και διεθνής επικοινωνία και διανομή: Marta Riera.

GUILLEM ALBÀ – 17 χρόνια στην θεατρική σκηνή (2006 – 2023)
Εκπαιδεύτηκε στην κωμωδία και τον κλόουν με τους Carlo Colombaioni, Eric de Bont, Cristophe Marchand, Leo Bassi και Jango Edwards. Ο τελευταίος σκηνοθέτησε την πρώτη του δημιουργική παράσταση.
Το 2006 ίδρυσε τον θίασο GUILLEM ALBÀ, με τον οποίο έχει παρουσιάσει 7 παραστάσεις: “Sketchofrenia”, “Flirt”, “Trau”, “Marabunta”, “Pluja” (με την Clara Peya), “CALMA!” και πρόσφατα “Jaleiu”.
Του έχουν απονεμηθεί διάφορα βραβεία: Βραβείο Κοινού στο FiraTàrrega 2014, Βραβείο Κοινού στη La Mostra d’Igualada 2014, Βραβείο Κοινού στη Fira de Titelles de Lleida 2015 και of Lleida 2015 και το βραβείο Butaca 2021 για την καλύτερη καλλιτεχνική διεύθυνση.
Έχει εργαστεί στο θέατρο (Titzina Teatre ή Àngel Llàcer), στο ραδιόφωνο (La Segona Hora, Islàndia en RAC1) και στην τηλεόραση (“El Llenguado” και “Celebrem!” στο TV3).
Έχει σκηνοθετήσει διάφορες παραστάσεις θεάτρου, χορού και τσίρκου, καθώς και μουσικές παραστάσεις. (παράσταση ESPEJOS & ESPEJISMOS του συγκροτήματος LOVE OF LESBIAN), καθώς και τη σκηνοθεσία του μιούζικαλ σκηνοθεσία μουσικών συγκροτημάτων όπως το TXARANGO ή το BALKAN PARADISE ORCHESTRA.
Έχει εμφανιστεί στην Ισπανία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πορτογαλία, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, την Ολλανδία, τη Σουηδία, Περού, στις νήσους Αζόρες και στην Κίνα.
https://www.guillemalba.com/

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Σεπ, 2023
Ώρα:
7:00 μμ - 8:30 μμ
Series:
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Δήμος Κιλκίς
Phone
2341352205
Email
info@dhmoskilkis.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό Κέντρο
Καπέτα 17
Κιλκίς, 61100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2341352205